Hvidvine

Quinta do Bucheiro Malvasia Fina

Ny tekst under udarbejdelse

Denne hvidvin lavet på Malvasia druen, er noget af det bedste hvidvin Bucheiro har lavet. Derfor har vi valgt at tage den med i sortimentet. Druen bruges også til at lave espurmante (efter champagne metoden). Visse år laver Bucheiro hvidvin og andre år vælger de at lave espurmante.

Den er frisk, frugtig med smag af hyldeblomst og er let perlende, når den åbnes. Er perfekt til fiskeretter eller kan nydes i solskinnet på altanen.​

Marco de Pegôes

Tekst under udarbejdelse

Vinhus: Pegôes

Smagsnoter:

Anvendelse:

Holdbarhed: hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet:

Pouco Comum

Tekst under udarbejdelse

Vinhus: Quinta da Lixa

Smagsnoter:

Anvendelse:

Holdbarhed: hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet: Denne vin er lavet på 100% Alverinho druen

Terras do Minho

Tekst under udarbejdelse

Vinhus: Quinta da Lixa

Smagsnoter:

Anvendelse:

Holdbarhed: hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet:

Quinta do Bucheiro Espurmante Bruto

Ny tekst under udarbejdelse

Denne mousserende vin er lavet på Malvasia druen og lagres i en naturlig hule 15 meter under produktionshallerne på Quinta do Bucheiro. Den boblende vin er altid festlig som ”starter” og er rigtig god til kanapeer og skaldyr. Den er frisk med lidt smag af hyldeblomst og kan nydes i solen på den lune terrasse.

Quinta do Bucheiro Espurmante Meio Seco

Ny tekst under udarbejdelse

Denne mousserende vin er lavet på Malvasia druen og lagres i en naturlig hule 15 meter under produktionshallerne på Quinta do Bucheiro. Meio Seco vinen minder om champagne er velegnet til aperitif. Den er perlende frisk og med lidt smag af abrikos. Kan med fordel nydes i solskinnet, gerne i haven eller med udsigt over vandet.

Terra di Kama, branco

Tekst under udarbejdelse

Vinhus: Terre di Kama

Smagsnoter:

Anvendelse:

Holdbarhed: hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet:I denne vin indgår druerne Pino Grigio og Cataratto

Dea del Mare, branco

Tekst under udarbejdelse

Vinhus: Dea del Mare

Smagsnoter:

Anvendelse:

Holdbarhed: hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet: Primærdruen i denne vin er Pinot Grigio

Dea del Mare, prosecco

Tekst under udarbejdelse

Vinhus: Dea del Mare

Smagsnoter:

Anvendelse:

Holdbarhed: hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet:

Beetle

Tekst under udarbejdelse

Vinhus: Timo Dienhart

Smagsnoter:

Anvendelse:

Holdbarhed: hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet:Vinen er lavet på Riesling druen, der hører til det mest anvende i Mosel området.

Les Plos, branco

Tekst under udarbejdelse

Vinhus: Cabardes

Smagsnoter:

Anvendelse:

Holdbarhed: hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet: Vinen er lavet på Chinen Columbard

​Firmainfo

PORTVINSLOFTET

CVR. 31701449

​Kontakt

​Telefon: 40 87 62 96 eller 27 51 71 12

E-mail: kontakt@portvinsloftet.dk

​Adresse

Frankerupvej 45

4200 Slagelse