Hvidvine

Quinta do Bucheiro, Malvasia Fina

Vinhus: Quinta do Bucheiro

Smagsnoter: Den er frisk og fyldig med toner af abrikos, hyldeblomst og en anelse krydret. Denne vin er let perlende, når den åbnes og har en lang finale.

Anvendelse: Er perfekt til fisk og asiatiske og krydret retter, samt nydes som aperitif eller på terrassen.

Holdbarhed: Hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet: Vinen er på 100% Malvasia Fina druen, er fra Dourodalen i Portugal, hvor solen er intens.

Pris: 85,-

Marco de Pegôes, branco

Vinhus: Pegôes

Smagsnoter: Vinen er frugtig og let, blomsteragtig og middelfyldig.

Anvendelse: Vinen kan drikkes af alle og er god til buffeter, salater og lyst kød

Holdbarhed: Hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet: Vinen er fra Palmela området i midt Portugal og er lavet på hoveddruen Fernao pires, samt Arinto og Moscatel.

Pris: 51,-

Pouco Comum

Vinhus: Quinta da Lixa

Smagsnoter: En sprød og frisk vin med noter citrus, grønne æbler, græs og fersken. En elegant vin med fylde og kraft. Pænt med syre og kan opleves let tropisk.

Anvendelse: Velegnet til skaldyr, fiskeretter og krydret mad.

Holdbarhed: Hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet: Denne vin er lavet på 100% Alverinho druen og fra Vinho Verde området i Portugal. 

Pris: 119,-

Terras do Minho

Vinhus: Quinta da Lixa

Smagsnoter: Vinen har græsgrønne- og citrus toner, med et touch af hav og urter, den er meget frisk, tør, alkoholsvag og let perlende.

Anvendelse: Er skabt til nydelse i varmen og til skaldyr og nyfanget fisk.

Holdbarhed: Hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet: Denne vin er indbegrebet af en klassisk Vinho Verde fra distriktet i Portugal. Den er lavet på Arinto, Loureiro og Trajadura. Vinho Verde betyder "grøn vin" og henviser til den urtede stil. Vinho verde er let perlende.

Pris: 79,-

Quinta do Bucheiro, Espurmante Bruto

Vinhus: Quinta do Bucheiro

Smagsnoter: Vinen er frisk, tør og mousserende med toner af abrikos og hyldeblomst. 

Anvendelse: Den boblende vin er altid festlig som ”starter” og er rigtig god til kanapeer og skaldyr og sushi.

Holdbarhed: Vinen kan max. holde sig en dags tid på køl og behøver en trykprop for ikke at miste moussende.

Andet: Denne espumante er fra Dourodalen i Portugal og er lavet på Malvasia Fina, Gouveio og Viosinho druerne. Den er lavet på champagne metoden og lagres i en naturlig hule 15 meter under produktionshallerne. 

Pris: 80,-

Quinta do Bucheiro, Espurmante Meio Seco

Vinhus: Quinta do Bucheiro

Smagsnoter: Vinen er frisk, halvtør og mousserende med toner af abrikos og hyldeblomst.

Anvendelse: Den boblende vin er altid festlig som aperitif og er rigtig god til skaldyr og sushi.

Holdbarhed: Vinen kan max. holde sig en dags tid på køl og behøver en trykprop for ikke at miste moussende.

Andet: Denne espumante er fra Dourodalen i Portugal og er lavet på Malvasia Fina, Gouveio og Viosinho druerne. Den er lavet på champagne metoden og lagres i en naturlig hule 15 meter under produktionshallerne.

Pris: 80,-

Terra di Kama, branco

Vinhus: Terre di Kama

Smagsnoter: Noter af pærer, mango og blomster. Denne vin er frisk og let drikkelig.

Anvendelse: Vinen er god til buffeter, fisk, skaldyr og aperitif.

Holdbarhed: Hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet:I denne italienske vin indgår druerne Pino Grigio og Cataratto, der er typiske fra Sicilien.

Pris: 71,-

Dea del Mare, branco

Vinhus: Dea del Mare

Smagsnoter: Eksotiske frugter, citrus, svampe og honning toner er at smage i denne vin, der er mellem på syre, frisk og dejlig let. 

Anvendelse: vinen kan nydes alene eller til kylling og salater.

Holdbarhed: Hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet: Primærdruen i denne vin er Pinot Grigio og den er fra Sicilien, Italien.

Pris: 59,-

Dea del Mare, prosecco Extra brut

Vinhus: Dea del Mare

Smagsnoter: Vinen er mousserende og er tør og frisk med toner af blomster, urter og citrus.

Anvendelse: Den er perfekt til aperitif og letter buffetter og brunch.

Holdbarhed: Vinen kan max. holde sig en dags tid på køl og behøver en trykprop for ikke at miste moussende.

Andet: Vinen er en prosecco, hvilket betyder en mousserende vin fra Italien, her fra Sicilien.

Pris: 89,-

Beetle

Vinhus: Timo Dienhart

Smagsnoter: Denne lækre Moselvin er frisk og tør. Har fylde og god kompleksitet. Den har toner af lime, æbler, honning og tropiske frugter.

Anvendelse: Vinen kan med fordel serveres til kyllingeretter og salater og friske aspars. 

Holdbarhed: Hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet:Vinen er lavet på Riesling druen, der hører til det mest anvende i Mosel området. 

Pris: 119,-

Les Plos, branco

Vinhus: Cabardés

Smagsnoter: Vinen har en fin syre, er elegant og har noter af citron og grapefrugt og kvæde.

Anvendelse: Er velegnet til aperitif, skaldyr og krydret retter. 

Holdbarhed: Hvidvinen kan max. holde sig 1-2 uger i køleskab efter åbning.

Andet: Vinen er lavet på Chinen Columbard og kommer fra et familie ejet franske vinhus fra Rhone.

Pris: 75,-

​Firmainfo

PORTVINSLOFTET

CVR. 31701449

​Kontakt

​Telefon: 40 87 62 96 eller 27 51 71 12

E-mail: kontakt@portvinsloftet.dk

​Adresse

Frankerupvej 45

4200 Slagelse