Omtale​ i medierne

Hobby med portvin er ved at blive en levevej

Anne-Mette Albrecht Kahr fra Portvinsloftet på Frankerupvej har modtaget portugisisk udmærkelsesmedalje for sin indsats for at udbrede kendskabet til portvin. Læs hele artiklen her

Vinder placering af Porto Réccua´s Rosé Port

​Følgende udsagn fulgte med placeringen:

”Hver uge læser aov.dk vinanmeldelserne i de trykte og elektroniske medier. Med vores kendskab til vin og branche, vælger vi de 3 aktuelt mest interessante vine, vi selv vil købe”.


Portvin, Tonicvand og appelsinskal på terrassen

”Her kan vi kun opfordre dig til at være åben og fordomsfri, vi lover dig en oplevelse!
Det er en frugtdreven Rosé Portvin. Fyldig, sødmefuld og dejlig krydret. Skal nydes kold. Som Portvin er den dejlig til isdesserter, men prøv den som drink med 2/3 Portvin, 1/3 tonic, lidt appelsinskal skåret i tynde strimler og et par isterninger, så har du årets absolutte 6 stjernede hit af en terrassevin. Efter åbning holder Portvinen sig 2-4 uger.


Rosé Port, Porto Reccua, 6 stjerner hos Alt om Vin
Pris: 145 kr hos Portvinsloftet.dk”


Årets bedste terrassevin

”Alt om Vins testpanel fik mange gode og spændende oplevelser da vi skulle finde de bedste terrassevine. Der var bred enighed om at de læskende, frugtdrevne, rene og friske vine passede bedst på den solfyldte terrasse.

Vi havde ikke troet, at et enigt smagspanel skulle falde pladask for en vin der indgik i en mix, nærmest som en cocktail og finde på at kåre en Rosé Portvin blandet med tonicvand, 3 fint strimlede appelsinskaller og isterninger som det helt store hit som terrassevin”


Forfriskende og anderledes terrassevin
Følgende vine vandt titlen som “Årets forfriskende og anderledes terrassevin”:

  • Rosé Port, Porto Réccua, 145 kr, Portvinsloftet.dk
  • New Age Vino Fino Blanco 2011, Mendoza, 65 kr, HJ Hansen/Vinspecialisten
  • Pink Rinaldi, Filtrato Dolce, 85 kr., Carlo Merolli”

Alt om Vin, nyhedsbrev juni 2013.​​

Quinta do Bucheiro´s 20 års Tawny deltog i Forlaget-smags bedømmelse af 20 års portvin i oktober 2012.

Følgende udsagn fulgte med placeringen:

Point: 18,5/20 nr. 7 af 17 mulige

Quinta do Bucheiro 20 Years (aftappet: 2010) (smagt: 2012)
"Quintaen ved Celeirós do Douro og dens vine er nye på det danske marked. Familien er ærkeportugisisk, både for- og bagetiketten er kun på portugisisk - og vinen er også traditionelt ærke-portugisisk med tryk på sødme, fedme, røg og fad. Det er kandis, sirup og puddersukker, klassisk portugisisk Tawny, sødme på grænsen til dessert og lutter kærlighed, venlighed og mildhed. Den løsner tidligt musklerne, som om den var ved at overgive sig, men den går sine egen veje og vender styrket tilbage efter 2-3 timer i glasset. Dejlig all-round Tawny."


Forlaget smag nov. 2012

Quinta do Bucheiro´s 10 års Tawny deltog i DM for 10 års portvin i maj 2012.
Følgende udsagn fulgte med placeringen:

”5. Pladsen (bronzemedalje) var måske aftenens helt store overraskelse. Quinta do Bucheiro som importeres af www.portvinsloftet.dk Fuldstændig upåagtet og ganske ukendt på det danske marked. Denne vin til små penge gjorde det helt fantastisk. Spændende at følge på lidt længere sigte.”


”Nyhed og helt sikkert en positiv overraskelse. Vinen er fantastisk smidig og elegant. Smagt blindt blev vinen placeret på denne flotte placering.”


”Lys orangebrun. Duften er særdeles sød. varm og cremet i stilen. Makron, farin og abrikosfinesse. Smagen er ligeledes varm og cremet. Den er ultraharmonisk. Masser af ædelstof. Tørrede eksotiske frugter. Lang stil. Elegant og elegant.”

Anmeldt maj 2012 på www.portvin.nu​.

​Firmainfo

PORTVINSLOFTET

Frankerupvej 45, 4200 Slagelse

CVR. 31701449

​Kontakt

​Telefon: 40 87 62 96 eller 27 51 71 12

E-mail: kontakt@portvinsloftet.dk