Rød​vine

Quinta do Bucheiro Reserva 1999

Vinhus: Quinta do Bucheiro

Smagsnoter: Der er en god balance mellem fad, frugt og syre. Vinene er moden, kraftfuld af den megen sol og intense i farven og er blevet mere rødbrun med tiden. Den har noter af mørke bær, solbær, slåen, peber og svampe.

Anvendelse: Denne vin kræver mad til, gerne noget rødt kød - masser af proteiner, bønner og ærter.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Rødvinen er behagelige og pga. dens alder er der bundfald. Vinene er af meget høj kvalitet i forhold til prisniveauet. Produceret på portvinsdruerne Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca, Portugal.

Pris: 129,-

Quinta do Bucheiro Reserva 2001

Vinhus: Quinta do Bucheiro

Smagsnoter: Der er en god balance mellem fad, frugt og syre. Vinene er moden, kraftfuld af den megen sol og intense i farven og er blevet mere rødbrun med tiden. Den har noter af mørke bær, solbær, slåen, peber og lakrids.

Anvendelse: Denne vin kræver mad til, oksekød, vildt, rodfrugter og kraftig sauce.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Rødvinen er behagelige og pga. dens alder er der bundfald. Vinene er af meget høj kvalitet i forhold til prisniveauet. Produceret på portvinsdruerne Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca, Portugal.

Pris: 129,-

Quinta do Bucheiro Reserva

Vinhus: Quinta do Bucheiro

Smagsnoter: Vinen har noter af mørke bær, solbær, slåen, græs og lakrids. Den er velkomponeret og har både god fad og syre. 

Anvendelse: Denne vin er god til mad med oskekød, lam og saucer og sammenkogte retter.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Vinen er lavet på 100% Touriga Nacional og er fra Dourodalen i Portugal.

Pris: 120,-

Quinta do Bucheiro Reserva 2007

Vinhus: Quinta do Bucheiro

Smagsnoter: Vinen er fuld af mørke modne bær, brombær, solbær og peber og alligevel er den syreholdig. Vinene er kraftig og intens i farven.

Anvendelse: Til vinen kan man servere proteinrige retter, kød af den røde slags, lam, bønner og ærter.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Pga. dens alder er der bundfald. Portvinsdruerne Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca indgår i vinen.

Pris: 129,-

Quinta do Bucheiro Colheita 2000

Vinhus: Quinta do Bucheiro

Smagsnoter: En frugtig vin, trods dens alder. Stadig med syre og godt med tanniner. Viol, brombær og slåen er tonerne. Farven er blevet mere rødbrun med tiden.

Anvendelse: Server gerne mad til denne vin, okse, lam, vildt, bagte rødfrugter.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Denne Colheita rødvin fra 2000 er produceret på druerne Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca i Dourodalen, Portugal.

Pris: 90,-

Quinta do Bucheiro, tinto

Vinhus: Quinta do Bucheiro

Smagsnoter: Solbær, brombær, lakrids, græs er noter man finder i denne vin. Fadet fornægter sig heller ikke.

Anvendelse: En god hverdagsvin til kødsovs, hakkebøffer og grove grøntsager.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Dette er Bucheiros bordvin, den kan drikkes af de fleste, selvom der stadig er fylde og bid i den. Druerne Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz indgår i vinen. Dourodalen , Portugal.

Pris: 55,-

Porto Reccua, tinto

Vinhus: Porto Réccua.

Smagsnoter: En fyldig og frugtholdig vin i mellemprisklassen med noter af solbær og modne brombær. Vinen er velafrundet og blød.

Anvendelse: Nyd vinen til proteinrige retter og bløde oste.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Vinen er produceret af de traditionelle druer på egnen, hvilket gør den kraftigfuld af den megen sol langs Dourofloden. Den har vundet priser i såvel Rusland som Kina.

Pris: 75,-

Marco de Pegôes, tinto

Vinhus: Pegôes

Smagsnoter: Noter som jordbær, hindbær og tranebær. Vinen er velafbalanceret på syre og tannin. 

Anvendelse: Til buffetten, med de forskellige retter er denne vin velegnet. Den kan drikkes af alle. Fjerkræ, pastaretter, tærter - allround vin.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Vinen er fra Palmela området, Peninsula de Setúbal regionen, Portugal, hvor dette cooperativ ligger og den er lavet på Castelao druen. 

Pris: 69,-

Ravisco Pais, Premium

Vinhus: Pegôes

Smagsnoter: Vinen har noter af kirsebær, brombær, slåen, cedertræ, kakao, modne jordbær. Vinen er kompleks og fyldig og velafrundet.

Anvendelse: Server gerne mad til denne vin, okse, lam, vildt, pate og gode grøntsagsretter.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Vinen er fra Palmela området, Peninsula de Setúbal regionen, Portugal, hvor dette cooperativ ligger og den er lavet på druerne Touriga National, Cabernet Sauvignon og Aragonez (Tempranillo) 

Pris: 139,-

Les Petit Plos

Vinhus: Cabadés

Smagsnoter: Mørke bær, blomme og kakao er nogle af tonerne i denne vin, der ellers er let og frugtig.

Anvendelse: Vinens karakter kalder på kødretter som okse og vildt. 

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Vinen er lavet på Merlot, Carbenet Sauvignon, Grenache og Syrah og kommer fra et familie ejet franske vinhus fra Rhone.

Pris: 119,-

Les Plos Reserva

Vinhus: Cabadés

Smagsnoter: Vinen er velintegreret med toner af brombær, blomme, kakao, marmelade og eukalyptus, solmodne frugter. 

Anvendelse: Culottesteg, dyreryg med god sauce, grillet kød, bagte grøntsager vil gå fantastiske til vin.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Vinen er lavet på Merlot, Carbenet Sauvignon, Grenache og Syrah og kommer fra et familie ejet franske vinhus fra Rhone.

Pris: 139,-

G de Gasparets

Vinhus: Louis Fabre

Smagsnoter: Denne vin udmærker sig ved at være høj på både sukker og alkohol og den minder om en portvin, "Vin de Liqueur". Jordbær, hindbær, tyttebær er noterne ligesom kanel, peber og lakrids er karakteristisk.

Anvendelse: Grundet sødmen i vinen er den fantastisk som dessertvin til oste eller vildt kød og bagte rodfrugter.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Louis Fabre er et familiehus, der laver fremragende vine, de også godt ved, hvad de vil have for. Denne er på 100% Grenache.

Pris: 199,-

Charite

Vinhus: Domaine Charité

Smagsnoter: En vin, der er rustik og både krydret og marmeladeagtig, modne røde bær og lakrids med toner af tobak.

Anvendelse: Gryderetter, krydret kødretter og grillmad og kraftigt tilbehør.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Vinen er fra Rhone distriktet i Frankrig og lavet på druerne Grenache, Syrah og Carignan.

Pris: 139,-

Terre di Kama, rosso

Vinhus: Terra di Kama

Smagsnoter: Intense modne solbær, blommer, lakrids, cedertræ og bløde tanniner beskriver denne vin. 

Anvendelse: Trods sine tanniner er vinen let drikkelig både med og uden mad. Kalv, pate og typiske italienske retter går den godt til.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Denne italienske vin fra Sicilien er lavet på øens signatu drue Nero d´Avola.

Pris: 99,-

Dea del Mare, rosso

Vinhus: Dea del Mare

Smagsnoter: Solmodne solbær vælter op af flasken her samt en lidt spicy sødme. Blide tanniner og lav syre indhold.

Anvendelse: Vinen er let tilgængelig for de fleste og kan nydes alene eller til den typiske italienske tallerken. velegnet til buffetter.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: Vinen er lavet på Montepulciano druen, der er en typisk i Italien og denne vin er fra Montepulciano d´Abruzzo i midtøst Italien

Pris: 79,-

Diwald Zweigelt

Vinhus: Diwald

Smagsnoter: Frisk frugt med lidt grønne urter, lidt i stil med en Beaujolaisvin. Lys i farven let og blød.

Anvendelse: Denne vin er velegnet til buffetter, sommerretter, kylling, grisekød.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: En østrisk vin på druerne Zweigelt, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir fra familiefirmaet Diwald.

Pris: 139,-

Romerkelter Spätburgunder

Vinhus: Timo Dienhart

Smagsnoter: HIndbær, jordbær, trøffel og peber er der karakterisere denne vin. Den er blød, har god syre og flot balancerede tanniner. Frisk og elegant vin.

Anvendelse: Perfekt vin, der er rigtig god blot til at nyde et glas, men også til fjerkræ, gris og kalveretter.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: I Mosel, Tyskland, er en af de mest anvendte blå druer Spätburgunderen bedre kendt under navnet Pinot Noir. Vinen er 100% på denne drue. 

Pris: 199,-

Dominio Los Pinos, Salvatge

Vinhus: Dominio los Ponos

Smagsnoter: Vinen har toner af kogte frugter, modne kirsebær, blommer og viol og let urtet.

Anvendelse: Denne vin kan bruges til grillet retter, kraftige gryderetter og lam, samt smagintens tilbehør.

Holdbarhed: Rødvinen kan max. holde sig i 1-2 uger i køleskab efter åbningen.

Andet: En spanske vin fra Valencia området, lavet på druerne Cabernet Franc og Monastrell

Pris: 85,-

​Firmainfo

PORTVINSLOFTET

Frankerupvej 45, 4200 Slagelse

CVR. 31701449

​Kontakt

​Telefon: 40 87 62 96 eller 27 51 71 12

E-mail: kontakt@portvinsloftet.dk