Produkter​

Se en oversigt over vores vine og portvine.​

Portvine:​

Quinta do Bucheiro White Port

Denne gyldne portvin er af den søde type og kan nydes afkølet som aperitif evt. med et skvat danskvand og en citronskive. Denne standard White Port er af meget høj kvalitet og er blandet af flere årgange, hvor en del af det har ligget mere end 10 år på store fade. Portvinen er også velegnet at drikke til blåskimmeloste. Holder sig fint i køleskab 1-2 mdr.​

Rødvine:​

Quinta do Bucheiro Reserva rødvine

Rødvin Reserva fra Bucheiro er behagelige, modne rødvine produceret på portvinsdruerne Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca. Der er en god balance mellem fad, frugt og gavesyre. Vinene er kraftfulde af den megen sol og intense i farven og er blevet mere rødbrun med tiden. Vinene er af meget høj kvalitet i forhold til prisniveauet. Vælg mellem årgang 1999, 2001, 2007.

Quinta do Bucheiro Porto Tawny
Tawny er den rødbrune portvin. Den modnes på nye egetræsfade i 3-5 år og har derfor meget smag af egetræet. Det giver den mere bid, som det kendes fra whisky. Tawny er lavet på både blå og grønne druer. Bør nydes kold og er gode til såvel desserter som oste. Denne portvinstype holder sig godt i køleskab 1-2 måneder efter åbning, uden at den ændrer karakter.

Quinta do Bucheiro Colheita 2000
Denne Colheita rødvin fra 2000 er produceret på portvinsdruerne Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca. Det er en kraftfuld vin, og da den har tilbragt en del år i flasken er den blevet mere rødbrun i farven med tiden. Vinene er af meget høj kvalitet i forhold til prisniveauet.

Quinta do Bucheiro Ruby Reserva

Ruby reserva er næste trin på kvalitetsstigen efter standard ruby, og er en dybrød, solbærfarvet portvin. Ruby modnes på store fade i 5-7 år og har derfor ikke smag af egetræsfadet – kun druernes frugt og mange nuancer. Er blandet af de bedste årgange. Perfekt til rødt kød, sødlige desserter og kaffe med et stykke chokolade. Denne portvinstype holder sig godt efter åbning, uden at den ændrer karakter. Bedst inden for 2-3 uger.​

Quinta do Bucheiro rødvin 2012

Tinto Ceiros 2012 er Quinta do Buceiro’s almindelige rødvin fra årgangen. Da druerne i Douroområdet primært er tænkt til produktion af portvine, er de kraftfulde, og dette er en rigtig fornuftig hverdags vin. Tinto Ceiros 2012 er ung og kraftfuld produceret på portvinsdruerne Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca​

Quinta do Bucheiro Vintage 2005
Vintage er kaldet ”kongen” af portvin. Den laves på selekterede druer og kun de år med de bedste klimatiske forhold for opvækst og høst. I helt særlige år, ca. 3 årgange på 10 år, kan der produceres vintage. Den modnes på store fade i 2 år og modnes herefter færdig på flasken. Vintage kan ligge i op til 50 år og blive bedre og bedre. Den kan drikkes til såvel desserter som rødt kød og oste.

Denne portvinstype er bedst fra 2 til 24 timer efter åbning. Herefter forsvinder nogle af de helt unikke nuancer, men den er bestemt værd at drikke dagen efter og fortsat langt bedre end en almindelig ruby. Bedst inden for 2-3 uger.​

Porto Reccua tinto

Reccua Tinto er en rødvin fra 2010. Vinen er DOC certificeret og er en rigtig fyldig og frugtholdig vin i mellemprisklassen. Den er produceret af de traditionelle druer på egnen, hvilket gør den kraftigfuld af den megen sol langs Dourofloden. Den har vundet priser i såvel Rusland som Kina i 2012, hvor de Portugisiske vine også vinder mere og mere anerkendelse.​

Quinta do Bucheiro 10 anos Port

10 års Tawny er mere gyldenbrun portvin. Tawny modnes først på nye egetræsfade og har derefter ligget på større egetræsfade i en årrække. Denne 10 anos fra Bucheiro er bedømt af portvinsinstituttet til at have karakter af en 15 års portvin, men der sælges og markeres kun i hele årtier. Den har masser af nuancer af makron, farin, abrikos og tørrede eksotiske frugter. Den har en behagelig balance mellem sødme og kant. Er cremet i stilen og med en lang og elegant eftersmag. Bør nydes afkølet og går til både chokolade, is og oste. Denne portvinstype holder sig godt efter åbning, uden at den ændrer karakter. Bedst inden for 2 måneder.​

​Hvidvine:​

Quinta do Bucheiro Malvasia Fina
Denne hvidvin lavet på Malvasia druen, er noget af det bedste hvidvin Bucheiro har lavet. Derfor har vi valgt at tage den med i sortimentet. Druen bruges også til at lave espurmante (efter champagne metoden). Visse år laver Bucheiro hvidvin og andre år vælger de at lave espurmante.

Den er frisk, frugtig med smag af hyldeblomst og er let perlende, når den åbnes. Er perfekt til fiskeretter eller kan nydes i solskinnet på altanen.​

Quinta do Bucheiro 20 anos Port
20 års Tawny er en mørkebrun portvin, der har mere af det hele. Tawny modnes først på nye egetræsfade og har derefter ligget på større egetræsfade i en årrække. Vine på årtier er et mix af yngre og meget gamle vine, der har ligget og modnet og kan gemmes i årevis. Denne 20 anos fra Bucheiro er ærke-portugisisk med tryk på sødme, fedme, røg og fad. Den har fantastiske smagsnuancer af kandis, sirup og puddersukker og er venlig og mild. Nydes til både den søde dessert, de mere kraftigfulde oste og chokolade. Kan også købes i halve flasker. Denne portvinstype holder sig godt efter åbning, men det fineste nuancer toner hurtigt ud. Bedst inden for 1-2 mdr.

Quinta do Bucheiro Espurmante Bruto 2000
Denne mousserende vin er lavet på Malvasia druen og lagres i en naturlig hule 15 meter under produktionshallerne på Quinta do Bucheiro. Den boblende vin er altid festlig som ”starter” og er rigtig god til kanapeer og skaldyr. Den er frisk med lidt smag af hyldeblomst og kan nydes i solen på den lune terrasse.

Porto Réccua White Pote

White Pote er Porto Réccuas standard white, der er kommet på de gamle, lave og buttede flasker. Den er frisk og har en rund, klassisk eftersmag. Denne White er blid og frugtagtig med en snert af hyld. Vi servere den kølig.​

Quinta do Bucheiro Espurmante, Meio Seco 2010
Denne mousserende vin er lavet på Malvasia druen og lagres i en naturlig hule 15 meter under produktionshallerne på Quinta do Bucheiro. Meio Seco vinen minder om champagne er velegnet til aperitif. Den er perlende frisk og med lidt smag af abrikos. Kan med fordel nydes i solskinnet, gerne i haven eller med udsigt over vandet.

Porto Réccua Tawny Pote
Tawny Pote er Porto Réccuas standard tawny, der er kommet på de gamle, lave og buttede flasker. Den er frisk og har en rund, klassisk eftersmag. Tawny har tydeligt eftersmagen af egetræsfadene.

Quinta do Bucheiro gavekasser.
Vi har gavekasser i både træ, pap og pose både med og uden husenes navne og logo på.

Porto Réccua Branco dry
Denne hvide portvin er lavet mhp. at serveres som cocktail. Det er en tør og har samtidig en let sødme og friskhed. Bland en cocktail af 2/3 portvin og 1/3 tonic, en 1/4 appelsinskive og to blade mynte, så har du en skøn cocktail til aperitif eller en drink til senere på aftnen.

Porto Réccua Moscatel
Reccua Moscatel er lavet på portvinsmetoden, men af en anden drueblanding end de sædvanlige lyse portvine. Druesorten, Galego Branco, dyrkes i forskellige regioner af Portugal, her langs Dourofloden, hvilket giver denne Moscatel den meget gyldne farve, samt den komplekse duft. Den er frisk og dyb i smagen og har en fantastisk blanding af syrlighed og sødme. Den nydes bedst kold og gerne med en isterning i, drikkes som aperitif med 1/3 tonic eller ren til søde desserter og flødeis.

Porto Réccua 10 anos cocktail
Reccua 10 anos er specielt produceret mhp. at serveres som cocktail. Den er ikke velegnet til at drikke ren, hvis man forventer at få et godt glas 10 anos port, bliver man skuffet!! Bland i stedet en cocktail af 3/4 portvin og 1/4 tonic, en 1/4 appelsinskive og to blade mynte, så har du en skøn cocktail til aperitif eller en drink til senere på aftnen.

Porto Réccua Rosé Port
Rosé Port (Pink Port) er en ny type portvin, der har en intens aroma af solbær og blomsteragtige toner. Den er fyldig, læskende, sødmefuld, dejlig krydret, frisk og er velegnet til isdesserter med jordbær, ananas og andre syreholdige frugter. Rosé Port anvendes ofte som drinks eller aperitif. Prøv den som drink med 2/3 Portvin, 1/3 tonic, lidt appelsinskal revet i tynde strimler og et par isterninger. Det er en meget frisk portvin, der bør nydes kold. Denne portvinstype holder sig godt efter åbning, uden at den ændrer karakter. Bedst inden for 1-2 mrd.

Porto Réccua Ruby Reserva

Reccua Ruby Reserva er en sød Ruby. Den er speciel på den måde, at den er drikkeklar, når den kommer på flaske. Den skal ikke iltes ved åbning, og nydes ved 10-15 grader. Det gør den frisk og velegnet til at nyde til mild og cremet ost eller til chokolade. Denne Ruby er frugtfuld og koncentreret, og er en del af Porto Reccua's cocktailserie, så hvis den blandes med 1/3 tonic og et lille stykke appelsin, bliver det en dejlig drink i stil med sangria.

Porto Réccua LBV 2007
Late Bottled Vintage er lavet på en enkelt årgang og altid af meget høj kvalitet. Den er tappet 4-6 år efter høst. Farven er solbær rød, og vinen er meget afbalanceret med krydret nuancer. Garvesyrestrukturen er god med en lang eftersmag. LBV er blevet populær at nyde til rødt kød, men er også perfekt til sødlige desserter og kaffe med et stykke chokolade. Denne portvin ændrer hurtig karakter efter åbning. Den er bedst inden for det første døgn, men 2 -3 uger efter er den bestemt også drikkeværdig. LBV 2007 er drikkeklar nu, men vil blive mere rund og kraftfuld i løbet af de kommende år.

Porto Réccua Vintage 2003

Vintage er kaldet ”kongen” af portvin. Den laves på selekterede druer og kun de år med de bedste klimatiske forhold for opvækst og høst. I helt særlige år, ca. 3 årgange på 10, kan der produceres vintage. Den modnes på store fade i 2 år og modnes herefter færdig på flasken. Vintage kan ligge i op til 50 år og blive bedre og bedre. Denne vintage 2003 har en kompleks aroma af stegte frugter og røde krydderier. Farven er dyb lilla, fyldig og kan drikkes til såvel desserter som til rødt kød og oste. Denne portvinstype er bedst fra 2 til 24 timer efter åbning. Herefter forsvinder nogle af de helt unikke nuancer, men den er bestemt værd at drikke dagen efter og fortsat langt bedre end en alm. ruby. Bedst inden for 2-3 uger.

Firmainfo​

PORTVINSLOFTET

CVR. 19743705​

Kontakt

Adresse

Frankerupvej 45

4200 Slagelse